vonapa

Direktlänk till inlägg 4 maj 2010

Jourhem sökes!!!

Av J Von Apa - 4 maj 2010 22:21

För närvarande är Kattstallet i stort behov av flera jourhem. Att vara jourhem innebär att att öppna upp sitt hem och sitt hjärta för en eller flera hemlösa katter. Kattstallet i Åkeshov står för alla kostnader för mat, sand, eventuella veterinärbesök och mediciner. Vi finns även tillgängliga på telefon och mejl för rådgivning och stöd.

Just nu letar vi med ljus och lykta efter jourhem till flera katter, som på grund av platsbrist på Kattstallet är avlivningshotade. Det rör sig om trygga och sociala familjehemskatter vars nuvarande ägare inte längre har tid eller möjlighet att ta hand om dem.

Hur länge katterna behöver vara i sina jourhem varierar. Det kan röra sig om en eller flera veckor eller längre. Vi jobbar ständigt med att hitta permanenta hem till alla katter.

Har du eller någon i din bekantskapskrets möjlighet att hjälpa dessa katter till ett bättre liv? Hör då snarast av dig till oss på Kattstallet i Åkeshov.

Telefonnummer: 08-6874773
Mejl: info@kattstallet.se
hemsida: www.stadskatten.se
Jourhemsansvarig: Michaela Trygg, michaela@kattstallet.se

Sprid detta budskap vidare till så många som möjligt. På din arbetsplats, via facebook, genom mejl etc. Vi jobbar för devisen "Ett hem för varje katt" och är tacksamma för alla som kan hjälpa oss att förverkliga det.

Tack för din tid!

M.v.h Jessica - volontär på Kattstallet i Åkeshov.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av J Von Apa - 15 februari 2011 18:03

TASK

Av J Von Apa - 4 november 2010 20:21

Ny mob. Messa ditt nr med namn. Gamla nr finns på andra telefonen. Orka föra över... Annars kan du lägga in ditt nr på FB så har jag det på mobben också! ...

Av J Von Apa - 20 oktober 2010 20:58

Kan folk sluta skriva om min blogg på facebook så att alla ser. Jag har faktiskt kollegor och familjemedlemmar som jag inte vill ska läsa den. Jag skyltar direkt inte med era bloggar! grr! Vill du ha den så fråga i ett diskret mail... ...

Av J Von Apa - 12 oktober 2010 23:24

Ni vet väl att Jag bloggar på annan adress numer. Om du har missat det så är det bara att fråga vilken... ...

Av J Von Apa - 12 oktober 2010 23:23


Idag börjar man fira upp de chilenska gruvarbetarna som sitter fast i en gruva 622 meter under marken. Enligt den chilenska tidningen El Mercurio bör man för varje räddad gruvarbetare räkna på knappt en timme; Först 20 minuter att hissa ner buren, ...

Ovido - Quiz & Flashcards