vonapa

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av J Von Apa - 23 maj 2010 23:02

Alla som har följt de svenska hollywoodfruarna vet kanske vem Anna-Nicole Winter är. Hon kämpar med sina filmroller som hon antagligen bekostar helt själv. Hon har dessutom börjat satsa på en musikkarriär nu. Är det bara jag som tycker att hon behöver tyglas? Slänger hon inte hela sin förmögenhet i vattnet?

Av J Von Apa - 23 maj 2010 10:50

Vet du vad jag precis gjorde? Jag hade markerat en aslång text som jag hade skrivit och "klick" så råkade jag lätt med fingret trycka på Enter. Jävligt idiotiskt gjort...

Nåväl, jag, Dennis, Emmi & en snubbe som heter Jonathan satt i min trädgård och drack folle, slog ihjäl mygg och språkades. Efter ett tag delade på oss. De drog till Hum-c och jag och Dennis drog till Palle. Emmi ditt missfoster; måste du lämna dina kompisar vind för våg och klicka bort folk mitt i ett samtal så att man måste ringa upp typ 3467864 ggr. Jag var sååå sugen på att hälla frätande syra i ditt nylle!


Vi bestämde iaf att vi skulle till Flogsta på karaokefest vilket kändes jävligt kul. Festen bestod av Emmi och enligt henne en asful turk med långt hår. WÖWÖWÖW! värsta festen!!!!

*ÅKTE HEM*

Fast på hemvägen träffade jag Andreas "Ankan". Vi bestämde oss för att sätta oss i hum-c och dricka varsin öl. Man kände sig verkligen som en gubbjävel när man satt där på en bänk, nästan 15 år äldre än kidsen som stapplade omkring där. Man ville klappa dom på huvudena och berätta om det glada 90-talet!


Nu: äter chips och sen glo på TV. Jag vaknade på vardagsrumsgolvet inatt. Jag hade nog ramlat av soffan och somnat där på golvet. Så jävla full blev jag inte igår    Je je (sa dansken) nu ska jag owna teven!

Ovido - Quiz & Flashcards