vonapa

Alla inlägg den 14 februari 2010

Av J Von Apa - 14 februari 2010 18:28

Mina töntiga katter är så tråkiga! De bara sover och sover som två små puckon.

Den ena ligger på min säng (och har gjort det i snart tre timmar) och den andra ligger bakom gardinen, under sängen vid elementet.

Så små & korkade.

Nu ska jag steka potatis och glo på TV.

 

Av J Von Apa - 14 februari 2010 14:03

En bild säger mer än tusen ord...

     

Av J Von Apa - 14 februari 2010 13:50

Nu har mamma och syster varit här med mitt täcke som jag lånade ut och så hade de med sig två påsar kattsand också! Jag bjöd på kaffe och kände mig lite halvseg. Gårdagen var nice. Schlager och öl och sen åkte jag & Dennis ner på stan och satte oss på Firman. Vi hade stämt träff med Mattias och han hade med sig Dena som vi titta på. Hon & Mattias har tydligen blivit vänner så vi tänkte att vi skulle hänga lite med dom. Jag har inte pratat ordentligt med henne sen oktober då hon dissade mig och sin syster för något extremt hemligt och igår, äntligen sa hon vad hon hade gjort och det var precis det jag trodde hon hade gjort den kvällen. Hon hade bakat pepparkakor med Marcus...

Varför ljuga om det? Båda dom hade ljugit om det och det var rätt fittigt men glömt.

Jag köpte iaf en asgod körsbärsdrink och sen blev jag sur och full och ville åka hem. Jag lät mitt fönster stå öppet ifall jag skulle missa att Dennis skulle ringa.

När jag vaknade låg han där och på min telefon hade jag 5 missade samtal. Bra att jag lät fönstret stå öppet så att han med sina långben kunde kliva in. Haha, vilken syn!

   

Ovido - Quiz & Flashcards