vonapa

Alla inlägg under december 2008

Av J Von Apa - 26 december 2008 10:39

Gårdagen var kantad av misslyckad shopping och lyckat partaj! Först var vi iaf på Gränby centrum. Det var bara mataffärerna som var öppna. Köpte lite julklapp till dagens evenemang, tvättmedel och hårfärg (jag har nu min naturliga hårfärg typ). Senare drog vi till ngn annan mataffär i Boländerna och kollade. Jag var på jakt efter något att ha på mig men allt var fruktansväry asfult! Köpte en vit lykta istället.

Åkte hem, färgade håret, tog en cab till Elisabeth. Det var trevligt där. Hon bjöd på Champagne och jag blev slickad av hennes söta hund Svala. Vi gick en promenad med vovvi till macken och sen lämnade vi henne och drog ut på byn! hehe

Orchidea var som det brukar, fast snäppet roligare. Det var nog för att jag slapp jobba dagen efter. Jag blev iaf rätt aspackad så jag minns inte hur jag kom hem. Jag kommer dock ihåg att jag var på jakt efter hångel! Jag tror att jag tvångshånglade upp något... DDFJR! Jag minns även att jag trodde att jag tappat bort min jacka (men den hängde där så snällt på kroken och väntade)

Snart ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort gårdagens mascara och bege mig till mormor på lunch (hoppas att det blir lax.)


Lax blev det inte utan lammstek. Det var gott. Jag satt och gäspade och kände att jag nog var rätt trött och bakis iaf! Nu ska jag vila och sen åka till Setarehs minijul. 


Julklappen jag köpte till kvällens fest hos Setareh blev en tandborste, tandkräm & tungskrapa! Jag tyckte att det var rätt lol...

Av J Von Apa - 25 december 2008 08:40

Hallå!

Jag börjar få kläm på den här sidan nu, men jag har inte lärt mig hur man lägger upp klipp från youtube. Det är bara filmklippsadressen som kommer fram... Måste testa igen.


Nä det funkar fan inte. Det blir som sagt bara den där jäkla adressen... Skriv gärna en kommentar ifall du läser detta.

Annars? Vaknade för typ en timme sen av att systersonen skrek och var arg. Nu är han på sitt rum och tittar på Blixten och leker med bilar.

Jag sov på syrrans soffa bland gamla paketkadaver, halvätna chokladbitar och en plastgran som barrar. Det ska bli skönt att komma hem idag.

Hem, byta om och sen till Elisabeth på förfest. Jag ska försöka lura med henne till Orchidea sen! På fredag ska jag hem till min polare Setareh på nån form av minijul. Det kommer nog bli trevligt. Mer info kommer om det.

Dagens bild: Elisabeth & Setareh

Av J Von Apa - 24 december 2008 22:33

Julstäd, matlagning och överaktiva barn har genomsyrat hela dagen (det är ju jul). Jag har väll ätit drygt tio kilo julgodis och massvis med julmat så att magen känns helt utspänd och full! Kalle anka och sen middag som faktiskt var helt fantastiskt god! sen julklappsöppning! Jag gav bort en hel del grejer och fick även fina gåvor som en spargris, pengar, en stock snus med mera. Jag drack typ fem öl, men kände mig bara slö och trött efteråt. Musten gick ur mig och jag låg på soffan resten av kvällen och glodde på tv, men hela dagen var som julen brukar vara och det var bra!

Jag hade tänkt gå ut på Palle, men jag var för slö för det. Paltkoma! Det får bli utgång imorgon istället! Hänga med Elisabeth och ha det trevligt!

Nu ska jag glo på tv. Pussy pussy!

Av J Von Apa - 23 december 2008 00:42

Nu är jag hemma efter en dags shopping! Rispåsen sjuder och jag är aspackad! Jag har redan ändrat bokstäverna i meningen; Exempel: Vohstpvwrna =  bokstäverna... Jag ska äta och sova och imorgon mer info. Kisses!!!


Ah ok nu ska jag förklara mig... Jag åkte direkt efter jobbet ner på stan för att köpa de sista presenterna. En skjorta till pappa, en kofta till mamma, bordstabletter till mormor och så skulle jag köpa en MP3 till syster Evelina, men SJÄLVKLART har hon fått en MP4 precis nyligen... Snäppet vassare!

Jag får byta ut presenter lite. Evelina får min syster Emilias present och Emilia får den där MP3'n. Så handlade jag lite småkraffs.

Slöt upp med Marcus och syster Linda och vi tänkte oss en afterwork/julstresshandla-öl. En öl blir fler än en oftast. Emilia kom förbi och jag var TVUNGEN att visa henne paljettväskan i silver jag tänkt ge henne. Smart... Sen kom Lotta också. Usch vad full jag blev. Det var iof trevligt. Fyllekäkade boil in bag ris och stekt ägg (Jag har inte handlat mat ännu)


Det är iaf lugnt på jobbet. Sitter och har rast nu. Vi har tre barn idag och jag och kollegan sitter mest och snackar och kollar barnen då och då. Det värsta är att jag stänger skolan idag :( Hatar att larma och skit! Speciellt när det är långledighet! Det går säkert bra. Man får väll hoppas att städpersonalen är här så slipper jag larma! Jag minns första gången jag skulle öppna. Tror du inte att larmet gick då? Inte speciellt halal!

Nu ska jag, mitt bakfulla arsel återvända till barnen. So long och mer info kommer om jul jul strålande jul!

Av J Von Apa - 21 december 2008 13:35

Nu har jag varit hemma i över en vecka! Det ska bli ganska skönt att återvända till jobbet och få lite rätsida på vardagen... Som du kanske förstått så är jag rätt ny på just den här sidan. Jag skulle ladda upp en bild, hade skrivit typ trettio rader och POFF! Allt försvann! Jääävla iddi!!! Jag ska börja kopiera texten innan jag börjar sväva runt.

Nåväl, imorgon efter jobbet ska jag ner på stan och julhandla det sista. Det ska bli något till mamma och pappa. Jag har en svag känsla av att jag får något extra från mamma, då hon fått arvet efter morfar. Undrar vad det skulle kunna bli! Jag joppas på presentkort från Ikea!

Jag får iaf lön imorogon. Jag vet inte om det är många fler som får just imorgon. Jag hoppas VERKLIGEN inte det! Jag HATAR julstressen! Då blir det typ att man roffar åt sig vad som helst och hoppas på att den som får grejen blir glad ändå. "Det är tanken som räknas"


Evelina 12 får en porslinskossa

Pappa 50+ får en bratzdocka

Mamma snart 50 får engångshyvlar och en dosa general rapé

Emilia 18 får en hoppgunga


Det vore grejer det.



Av J Von Apa - 20 december 2008 17:13

Det blev utgång igår iaf.

Två grannar kom in till mig och jag blev bjuden på en öl. Sen gick jag med mina folköl hem till Jocke. Där blev det rödtjut och kärt återseende eftersom vi inte setts på länge. Vi tog en taxi till Ullis & Markus och där var Ankan och alla rara siameser. Det var trevligt. Vi begav oss till "DMZ" på Orange och där lyssnade vi på body, synth, elektronisk tjaffs. Inte riktigt min smak gällande musik, men många goda vänner var där. Drakulina träffades på och det är ju alltid nice!


Jag vaknade upp på efterfesten på en madrass hemma hos Lotta. En annan snubbe låg på en annan madrass. Fy fan vad bakis jag är! Det hade gått vilt till på efterfesten. Knasig kille där som inte fattade att han blev hemskickad. Drakulina drog tidigt imorse. Vi festade till åtta på morgonen, så kul var det iaf! Beställde en pizza som jag vräkte i mig och vinglade till bussen med killen på madrassen... Minns ej vad han heter (Gustavo?)


Nu sitter jag hemma med något konstigt armband som jag säkert tjatat till mig igår på krogen och huvudet känns som potatismos och magen känns som en torktumlare. Syster Linda kommer snart för att dricka öl. Jag skulle helst softa allena men det är rätt trevligt med sällskap iaf. Hon ska dra vid åtta så jag behöver inte vara social särskilt länge ;)

Jag ska iaf inte dricka någon öl ikväll. Nej tack!

Av J Von Apa - 19 december 2008 17:58

Nu har jag suttit hemma i en hel vecka som i karantän och jag har myror i brallan. Inte mycket mer... Pengar skulle inte skada! Jag får lön på måndag men jag vill ha dom NU!

Det är ju fredag och folk ska gå ut... Jag får väll sitta här med mitt misserabla munsår och en lägenhet som doftar äppelblom efter stortvätt av sängkläder, soffkuddar och kläder. Jag kan verkligen rekommendera sköljmedel med doft av äppelblom. Mitt ex luktade så.


"Undrar hur man kan få tag i pengar"

Pappa är jag skyldig redan och alla jag känner är nog lika fattiga som jag. Jag har kollat mina småpengar och jag har 14 pix. Det är en öl på bolaget.

Äsch det får bli en till helg av isolering om ingen vänlig själ erbjuder sig att bjuda upp!

Jag har iof fyra folkbärs i kylen och om jag ska på "DMZ" så är det gratis innan 22... Palla.

Av J Von Apa - 19 december 2008 00:43

Hela veckan har bestått av att försöka självkurera mig med halstabletter, varma drycker och massvis av alvedon och nu i slutet av veckan så kan jag konstatera att det faktiskt fungerat. Det enda kruxet är dock att det har blommat upp två stora munsår på min överläpp. Det har blivit en stor jävla skorpa och jag råkade dra sönder en bit när jag skulle sätta på mig en tröja med tajt hals, så nu ser det ut som att jag har en stor, svart prick över läppen... Lördagen var ett sant helvete. Låg i någon slags feberfrossa och det kändes som att jag hade en golfboll gjord av rakblad i halsen. Inte speciellt "halal"! Missade jobb lördagen. Jag ringde in vid elva och sa att jag var sjuk men att de kanske skulle hinna ringa in någon till tre...

"Men du börjar ju tolv"

Asså jag skulle ALDRIG ha klarat av att åka dit och jobba! No way. De var kort om personal och jag fick dåligt samvete. Jag ringde iof igår och kollade om det hade löst sig och det hade det (såklart)

Dessutom känns det lite som att jag sviker mina stackars kollegor på mitt ordinarie jobb (och jag missade jullunchen också) men där är det också lugnt så inget dåligt samvete! hehe


Nu (00:30) har jag precis varit ner i tvättstugan och hämtat nytvättade lakan och nytvättade kläder. Ordet "nytvättat" är jäävligt halal! Jag har kännt mig rätt sunkig här hemma i min missär. Jag sov med två par tjockärmade tröjor och tre filtar i lördags och söndags. Känner mig som en svettig slusk och jag har inte rakat mig på nästan en vecka heller (pga munsåret)


Dammsugit har jag gjort! Jag har varit lite duktig! Stuvat undan kläder, men mest glott på teven, legat begravd under täcken eller suttit framför datorn... Man FÅR vara slacker om man har varit sjuk!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards