vonapa

Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av J Von Apa - 8 augusti 2009 21:33

Jag hänger ut mig själv här i bloggen, men jag väljer ut vad jag är villig att berätta om mig själv och alla vänner runtomkring mig. Jag skriver absolut inte ut någonting som jag vet kommer såra någon. Om du märker att jag skrivit någonting om dig som du inte vill ska publiceras så tar jag givetvis bort det.

Det är inte direkt så att jag är någon Blondinbella med flera tusen läsare per dag. Jag vet på ett ungefär vem som läser mina inlägg och för er som inte vet vem jag eller mina närmastre är borde egentligen inte bry sig om vad jag skriver. 

Av J Von Apa - 8 augusti 2009 17:09

Ja, jag vaknade iaf upp hos den där gubben, i samma säng som han & Dennis. De hade inga kläder på sig fast jag var fullt påklädd thank god! Han bjöd på frukost och körde mig sedan till G-sunda och jag vinglade hem till Linda & Adde. Barnkalas nalkades och ungarna var lagom speedade och jag lagom bakis. Nä, inte så lagom! EXTREMT bakis!


Släkt och vänner kom till en lokal som hyrts och bullar, kakor och tårta serverades. Det var trevligt trots mitt misserabla tillstånd och jag fick skjuts av faster + man hem. Det var nice!

Bästa presenten enligt Julia var skateboarden! Den testade hon på en gång! Själv gav jag bort en låda plastpärlor, en spöklampa och godis...

Nu ska jag softa och vänta in Drakulina som ska komma. Vi får se om det blir öla av ikväll med :/ Det var aslänge sen jag träffade henne och det ska bli nice att återse henne efter hennes tripp till Malmö & Berlin.

Av J Von Apa - 8 augusti 2009 17:03

Gårdagen var finemang! Jag, Dennis, grannen & Emmis satt hos mig och ölade varpå vi begav oss till klubb Selma. Jag träffade fina människor och mindre fina. Setareh & Ankan satt där och väntade. De tillhör de fina människorna. De hade väntat ett tag eftersom jag & Dennis stannat upp hos en kristen församling för att snacka religion och det spårade lite måste jag erkänna när vi kom in på homofrågor etc.

Vi hamnade iaf på efterfest efter Selma hos en äldre herre med flint.

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Har du ljugit i din blogg?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fläskbok


Ovido - Quiz & Flashcards