vonapa

Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av J Von Apa - 16 augusti 2009 23:40

Fan vad juste att bussarna börjar gå oftare fom imorgon! Det tar mindre än 15 minuter att ta sig till jobbet nu och om jag missar en buss så kommer det en annan efter max 10 minuter! Uppsalabuss har beslutat att köra några bussar mer ofta (7:an & 2:an) Det är dom linjherna som jag tar mig fram och tbx från mitt arbete! Prisa Uppsalabuss!

Av J Von Apa - 16 augusti 2009 22:30

"I fantasin existerar Clark Kent som Stålmannen. Verklighetens motsvarighet heter Usain Bolt och är 22 år gammal. Löpfenomenet från Jamaica tog i kväll VM-guld på 100 meter när han slog nytt världsrekord i Berlin på 9,58.

– Jag sade att vad som helst kunde hända och det gjorde det, säger Bolt enligt AFP."



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article5651932.ab

Av J Von Apa - 16 augusti 2009 21:20

Ingen katt här ännu...

Av J Von Apa - 16 augusti 2009 12:25

Linda & Emmi hade köpt en grillvagn igår som vi tog oskulden på! Grillspett med potatissallad och Haloumi! Mums! Dessutom en BIB med rött som jag drack ur. Det var jag, Linda, Emmi, Emmis kompis Frida & Fredrik som satt och hade trevlig eftermiddag!

Kvällarna börjar bli kyliga så vi gick in till mig när vi ätit upp. Sen fick jag träffa Ivan och hans kompis och två Märstabrudar som dom hade med sig. Elisabeth AKA Berit kom också. Hon trodde att vi skulle ses på Orange och jag trodde att vi skulle ses hemma hos mig. Det löste sig iaf och hon kom förbi. Tanken var att vi skulle till Orange sen, men jag pallade inte. Jag gick och la mig istället.

Fy fan vad jag hatar att ha bjudning hemma hos mig. Det stiner rök och alla jävla glas som måste diskas... 
Ovido - Quiz & Flashcards