vonapa

Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av J Von Apa - 27 augusti 2009 17:59

Storhandlat. Har nu en Roqueford & hjortronyoghurt!

Av J Von Apa - 27 augusti 2009 13:09

Att jobba med småbarn är ofta väldigt trevligt om man bortser från allt kladd, host i anletet på en, att de torkar bort snor på mina kläder och nyser rakt ut i ens mat. Att vi inom barnomsorgen ofta är förkylda är väll inga konstigheter?  ÄNDÅ har vi karensdag om vi blir sjuka. Med våra usla löner tycker jag att det är ett rent hån mot vår yrkesgrupp. Nu när svininfluensans tider är komna så talas det helt plötsligt om att slopa karensdagen. Jaha? Varför då kan man undra??? Influensa, förkylning, magsjuka och allsköns smittor är vardagsmat för mig och alla mina kollegor.

Finns det någon där ute som kan ge ett bra svar på varför det kommit upp att slopa karensdagen just nu? Svininfluensan utgör ju inte något större hot säger de vise.


http://www.e24.se/pengar24/dinekonomi/artikel_1531085.e24

Av J Von Apa - 27 augusti 2009 07:16

Fy fan vad mkt räkningar det blev denna månad! Jag är redan fattig och har inte ens köpt något speciellt upplyftande som parfym, kläder eller ens en påse chips! Jag skulle lätt göra av med 100.000 per månad! Dagens i-landsproblem! Ett annat i-landsproblem är att jag måste ta bussen till jobbet och sen efter jobbet måste jag storhandla. Skönt att pappa hjälper mig att köra till och från affären.

Ovido - Quiz & Flashcards