vonapa

Alla inlägg den 5 april 2010

Av J Von Apa - 5 april 2010 18:25

Och vad i helvete ska ett myggbett på mitt ben betyda? Det kan väll inte va' ett myggbett? Det ser ut som ett, kliar som ett men jag har jävligt svårt att tro att myggorna har börjat jiddra redan! Det kanske är:


1. Loppa

2. Eksem

3. Cancer

4. Svinkoppa

5. Bältros

6. Pesten

 Gud vad jag känner mig irriterad. Jag har haft så jävla många dagar på mig att storstäda och göra fint... Har jag gjort något? Inte ett skit! Jag ska fan ta och fixa iordning lite nu... Man kan ju få angst för mindre!

Av J Von Apa - 5 april 2010 18:15

Jag är verkligen stalkad av min katt. Den förföljer mig vart jag än går med sitt pipjam. GAAH! Så går han omkring på tangentbordet. Man vill typ slänga honom i väggen... Så när jag ligger på soffan och glor på teven så pressar han upp sitt anus i mitt anlete. WTF! KAn man inte få lite lugn och ro? Jag trodde att katter ville gå ut och leka, men NEEEEEEEEJ då! Jag har dessutom fått en tredje katt på halsen, men bara i 4 dagar. Ska mata & vattna Elis (Emmis katt).


En sak som är så förbannat jävla ovärt är att jag har i princip legat på soffan hela dagen. Har man lust att ta cykeln på en tur i det här fittvädret? - Inte direkt!

Av J Von Apa - 5 april 2010 10:54

Ok... Vad i helvete är det frågan om!?! Jag skulle titta ut, njuta av vårens solsken och vad i helvete får jag se? SNÖ!!! SNÖ! SNÖ! SNÖ! Jag vill fan inte bo kvar i det här skitlandet!!! Är så trött på Svenska vädret så att jag vill spränga moder Svea i luften! Bäst för henne att ge mig (och resten av Sverige) strålande sol imorgon, för jag ska fan cykla till jobbi och i snöslask har jag fan ingen lust att cykla i...

Ovido - Quiz & Flashcards