vonapa

Alla inlägg den 2 mars 2010

Av J Von Apa - 2 mars 2010 17:58

Piotr B. de la Cruz kammade finpälsen eftersom julen nalkades med tomtesteg, och polerade sitt påle av bronz med Häxans silverputs .... ja, det var bäddat för KATASTROF!

svinkopporna var övertäckta med rosenpudret och dadlarna hade lagts på rad intill mor Arnes sidenkranz och en frän doft af julsviskon och dinkelsmör spred sig från köket! Där på köksgolver stod alla förväntansfullt uppradade, Greken, Otto von Oben, Pikkukikkeli, Henke med yxan, Bomfatti bengtzon/Jonzon och den lilla hasselmusen Siggi! Lill-Stig & katten Sigurd hade Mor Arne redan slukat och nu skola ingen nåd besinnas! "Det står så i stjärnorna" sa Mor Arne lite förnärmat och tryckte snabbt i sig Greken, Otto von Oben, Pikkukikkeli, Henke med yxan, Bomfatti bengtzon/Jonzon och den lilla hasselmusen Siggi i ett tacoskal i ett nafs! De trodde alla att deras sista stund var kommen, och när Greken, Otto von Oben m.fl hade rabblat sina 17:e' Ave Maria' och äntligen drog efter andan upptäckte de att ... de låg i en sjö av champagne med isflak av rysk kaviar och dvärgsvanar som simmade i formation! och där i en båt av paradisnöt satt självaste Gunborg Af Klinga muntert sjungandes på "Hit the Road Jack" (Fast med melodin av Santa Luciasången)

Mycket sorgsamt tyckte Pikkukikkeli, men resten av ensemblen riktigt NJÖT och tog sig en klunk Champagne och stämde in i munter ton! Champagnen båd' läskade och förlustade och aldrig hade de väl varit med om en sådan ljuvlig död som den i mor Arnes mage!

Då plötsligt vid horisontens rand blottades ett gossebarn i grishull och tyll jollrandes! Kunde det vara Mor Arnes ofödda barn? tänkte de alla och såg sin chans att komma undan denna ljuvliga dödsdom!
Den spännande historien av Jojo Jordmus & Aina ankas fortsätter inom snar framtid!
Av J Von Apa - 2 mars 2010 17:55

En sak som stör mig: Folk som pratar så högt med varandra om deras patetiska projekt (typ bok/konst/musik) så att alla på hela bussen hör. Snälla! Trodde dom att deras idéer verkade bra?

Av J Von Apa - 2 mars 2010 00:36

Nu har jag shoppat på H&M via internär (TACK EMMI)

Beställde en blandning av halvsnygga kläder, bland annat dessa plagg:

    

Varför ser alltid kläderna snyggare ut på modellerna än på mig? Jävla lurendrejeri!

Nu ska jag sova... Skulle jag ha gjort för länge sen! SHIT! 

Ovido - Quiz & Flashcards