vonapa

Alla inlägg under februari 2010

Av J Von Apa - 24 februari 2010 05:58

Det verkar som att alla jag har bjudit på fredag dyker upp! Det kommer att bli så myz och trivsamt! Synd bara att jag måste upp 5.40 den dagen. Jag kanske hinner hem imellan så att jag kan powernappa.

Nu ska jag snart ut i kylan och jobba skiten ur mig! Det värsta är att jag har glömt mina mother fucking termobyxo på jobbetr... Då får jag stå där och vänta på 2:an i tio minuter och låta skinkorna frysa till is.

Av J Von Apa - 23 februari 2010 19:08

1. Ta bort kattbajs ur lådan (kiss behövs ju inte, för de pissar ju ner min handduk)

Det fanns bara en bajskorv i lådan när jag kom hem, vilket oroar mig oerhört!


2. Gå min pussrunda på Pet society


3. Kolla på halv 8 hos mig på TV 4


Dessutom måste jag kolla några bloggar, gå, arbeta och sova...

Av J Von Apa - 23 februari 2010 18:24

Imorse när jag skulle torka mig på handduken så var den indränkt i kattpiss. Den hade nämligen legat på toalocket och kissarna tyckte nog att den var jättemysigt att kissa på! Mjuk & skön liksom. Jag hann bara gnida in ansiktet i den och ryggade fort tillbaks av den pikanta stanken! Det var bara att hoppa in i duschen igen och gnugga anletet med svinto.

Nu är jag iaf hemma efter en lång dag på jobbet. Vi har det iof rätt lugnt där, men lugnet kan även det vara tröttsamt. "Byggare Bob" jobbade på taket och lassade ner tonvis av snö från det och kidsen var i extas! Själv tyckte jag att det var lagom roligt att klättra över stora vallar av snö för att ta mig hem och naturligtvis missade jag bussen och fick gå ner på stan. Inhandlade en Västerbottenpaj för att göra mig lite lyckligare. Nu ska jag betala räkningar och återgå till mitt surmulna humör!

Av J Von Apa - 23 februari 2010 07:54

Trött på den "nya" trenden att virka. Virkning och stickning går omlott i trender och varje år blir det en liiika stor grej. Unga, gamla, barn, gubbar, horor, danskar och dvärgar i en salig blandning syns med sina hyskor och stickor helt offentligt stoltsera med sina alster som oftast ser ut som ren skit! Snälla, håll ert hemarbete i hemmets lugna vrå och sluta terrorisera folk med ert frenetiska stickande. Vissa blir faktiskt jävligt irriterade och avundssjuka!

 

Av J Von Apa - 22 februari 2010 18:14

ÅH! Nu har min utvecklingsstörda syster Emmi också skaffat sig en bloggjävel! MYCKET bra! Hoppas att hon är lika duktig på att uppdatera sin som jag är med min! (Jag ber ännu en gång om ursäkt för söndagens uteblivna inlägg)

Nu ska ris kokas och korvgryta tillagas. Är det fest så är det! Måste ju fira electicitetens ankomst   

Jag skulle kunna ge min hyresvärd (60+) ett blowjob som tack för elen!

 

Av J Von Apa - 22 februari 2010 15:39

JAG LEVER!

Tro mig, jag har haft internetabstinens men har inte kunnat använda någon form av el i varken sovrummet, hallen eller toaletten. Jag har känt mig som en stenåldersmänniska och skitit med ett litet ljus tänt på toan. Kul att duscha i bäcksvart mörker, men NU när jag kom hem var det tänt på toan och teven var på med skidskytte påslaget! Jag är så jävla glad!

Av J Von Apa - 20 februari 2010 18:49

Dessa artister går till Globen:


Fucking Alcazar

Fucking Darin


(Glöm inte att du hörde det här först!

Av J Von Apa - 20 februari 2010 18:24

Jaha nu har jag strömavbrott i halva lägenheten. Tur att min TV funkar iaf! Min hyresvärd har försökt hjälpa. Vi var ner i källaren och kollade på proppskåpet och han var in och tittade i mitt elskåp utan något resultat, så jag får pissa i en kolsvart toa. Han skulle återkomma imorgon. Jag hoppas att mitt ljus har kommit tills dess! Tur att Emmi har sin laptop som jag lånar nu.

Jag har iaf varit på barnkalas som var helt hysteriskt med asmkt godis, chips & tårtor. Linda slog piñatan så hårt så att taket gick sönder! Nu kommer snart Dennis och en snubbe som heter Olle.

Blä orkar inte skriva mer. Så sur på elfel!


Kalasbilder kommer när elen kommer...

Ovido - Quiz & Flashcards