vonapa

Alla inlägg under augusti 2009

Av J Von Apa - 11 augusti 2009 13:44

Torrt snus är inte speciellt halal, men finska pinnar är det!

Av J Von Apa - 11 augusti 2009 05:09

03.40 vaknarde jag med ett ryck när en smäll och ett klirr som om en stor vas gått sönder i 1000 bitar. Jag låg kvar... Antingen var det grannen eller så tar jag det imorgon, menar vad har jag som kan gå sönder med en sådan smäll? Jo det ska jag tala om, det var min kökslampa som ramlat av sin krok och höljet över visarna och siffrorna var täckt av en tjock glasskiva som nu låg (och fortfarande ligger) utspridd i 2362373 delar över hela köksgolvet, in i vardagsrummet och små glasskärvor ligger nu inbäddade i min svarta, tjocka matta och över hela golvet. De stora skärvorna plockade jag för hand. Inte läge att dammsuga nu kanske. Förresten, varför går jag upp nu? Jag börjar 8.35 Tack och god natt!

Av J Von Apa - 10 augusti 2009 22:20

Du vet när det rycker i ögat, typ nervskada eller så. Antagligen är det någonting annat som för lite sömn eller något sådant... Hur som helst så har jag, fast i höger näsvinge och nu är jag inne på dag 2. Det är rätt irriterande.

Av J Von Apa - 10 augusti 2009 21:17

Jag är faktiskt rätt besviken på ganska många i min omgivning... Jag ska köra kalla handen i fortsättningen tror jag. Om man bara irriterar sig på vissa personer och inte vill träffa dom, ska man då bara klippa av bandet eller ge det en chans? Bläddrar bland bilder på Facebook odyl och känner bara en stor irritation. Jag vill inte öppna bilderna i stort format.

Av J Von Apa - 10 augusti 2009 16:15

Nu fick jag reda på att det finns en dam som har hittat en kattunge. Hon har satt upp lappar i området och hon verkar vara en sann djurvän då hon tagit sig an den där lilla kissen. Eftersom hon har andra katter och de inte kommer överens så måste hon göra sig av med den. Hon pratade om "Samvetet ", en organisation som tar hand om herrelösa katter men jag ville kika på kraken då jag är på kattjakt och vill ha två stycken kissar. Hon skulle höra av sig om några timmar då hon pratat med min syster som bor här bredvid mig. Jag hoppas att allt löser sig med kissarna!



Av J Von Apa - 10 augusti 2009 13:17

Gud! Min syster berättade just att både helikopter och ambulans varit till mamma. Min systerdotter hade fåt i sig en tablett av okänt slag. Tur att allt gick bra! Hon hade fått i sig en "Trombyl" kom de fram till vilket är blodförtunnande medicin och enligt sjuksköterskorna ingen fara. Tur i oturen! Tur att hon fick i sig en äcklig tablett som gjorde att hon inte åt flera och tur att hon inte åt några sömntabletter. Lås in medicinerna!

De konstaterade bara att det inte var livshotande eller skadligt så de slapp åka in till sjukan, men att de ska hålla henne under uppsikt.

Av J Von Apa - 9 augusti 2009 20:50

"Bengalen brukar beskrivas som livlig och alert. Den är social och självständig. Den gillar att klättra och många har inget emot att leka med vatten eller t.o.m bada. Den är oftast tystlåten men kan låta rätt mycket när den vill."


Min potentiella kisse som jag ska få är en Bengal som jag tidigare har nämnt. Enligt Fati/Setareh är den det. Jag får kika på den. Fati ska skicka bilder på min e-mail. De hade hittat katten så att det är en Bengal kanske inte stämmer till 100% men jag hoppas det iaf! Jag väntar med spänning och funderar lite på att även skaffa en kompis till den så att de har något skoj att göra under dagarna när jag jobbar.

Av J Von Apa - 9 augusti 2009 14:57

Det var rätt segt att dricka vin igår, men det var nice att träffa Drakulina! Vi sa tt och bubblade om vad vi gjort i sommar och hennes upptåg i Skåne och Berlin. Vi begav oss iaf ner mot stan efter ett tag och slog oss ner på Palermo. En seg men trevlig kväll.

Ovido - Quiz & Flashcards