vonapa

Alla inlägg under mars 2010

Av J Von Apa - 6 mars 2010 13:23

Är det meningen att jag ska sitta hemma hela jävla helgen med katterna som enda sällskap. Usch! Jag kollade nyss mitt saldo. Inte kul! Ja det får väll bli en tråkig jävla bajshelg!  

Dessutom börjar jag tröttna på att blogga. Känns bara så tråkigt och tröttsamt. GE MIG SOMMAR!!!32lmr

Av J Von Apa - 6 mars 2010 12:15

Mys med sol! Ändå sitter jag inne framför datorn. Jävla åsna. Jag ska nog ta och strstäda hela lägenheten och sedan gå ut en promenad. (Troligt)

Äsch jag sätter igång NU!

Av J Von Apa - 5 mars 2010 21:06

Trotsade den bitande kylan för att gå till kiosken och köpa chips och dricka! Jag hade sånt jävla snasksug & idag är det tamejfaen fredag! Jag märkte att när jag ska skriva ordet "Kul" i ett sms så blev ordet först kuk och sedan lvl. Antar att min mobil registrerar de ord jag använder mest och antar att det är det ordet jag söker...

21.30 ska jag kolla på solsidan. Ett helt ok humorprogram. Bra för att vara svenskt. Den svenska "humoreliten" är fan så jävla tråkiga. Jag syftar då på alla skithumorister som alla verkar älska (Johan Glans, David fucking jävla äckelBatra, och hela Hey baberiba-gänget.) Kolla på't ikväll. Jag lovar att ovanstående skitkomiker INTE är med! Sen ska jag kolla vem som måste lämna let's dance. Inte för att det är kul längre då Gugge åkte förra fredagen...

i

Av J Von Apa - 5 mars 2010 16:14

irri men fredag!

Av J Von Apa - 4 mars 2010 22:39

Katterna gör sitt allra bästa för att få mig vansinnig! De håller just på att rasera hela lägenheten. Tavlor, böcker duschdraperi & kattsand  i en salig blandning som flyger omkring likt ett klipp hämtat från filmen Poltergeist. De varvar med att klösas, bitas och vara allmänt painiga. Dom ska va' JÄÄÄVLIGT glada över att jag inte äger en laggårdsvägg som jag kan slänga dom i!

Jävligt skön låt i detta filmklipp. Man vill bara owna!



Av J Von Apa - 4 mars 2010 17:34

Jag funderar på rikt att införskaffa mig en sådan ring!

 

f

Av J Von Apa - 4 mars 2010 17:31

Frrrrr...

Av J Von Apa - 4 mars 2010 06:57

Dom där kristallerna var inte så jävla bra som jag trodde. Två dagar i rad har det legat en korv demonstrativt placerad framför lådan. Jag hällde ut alla nerkissade kristaller (i sängen) och la i den gamla vanliga Lidlsanden (i håret.)

Jag hoppas att de blir nöjda. Här ska det inte skitas i kristaller inte! Nä bonnkatter vill hellre ha gammalt dammigt grus. Åh vad jag längtar till vårkanten då katterna är fixade så att jag kan släppa ut dom och de de kan skita i barnens sandlådor. Då slipper jag byta kattsand varannan minut!

Ovido - Quiz & Flashcards