vonapa

Alla inlägg under april 2010

:D

Av J Von Apa - 26 april 2010 19:54

Hemma med en nylagad cykel! Så härligt!!!

Av J Von Apa - 26 april 2010 07:54

Mitt ansikte ser helt massakrerat ut av vuxenacne och kattklös! När klockan ringde imorse trodde jag fan att det var en hemsk mardröm! Sneglar ut och det ser grått ut plus att jag måste åka buss och kommer inte hem förrän 20.00 ikväll... Hoppas att den här veckan går lika fort som förra!

Av J Von Apa - 25 april 2010 15:21

Som ni redan vet så älskar jag att titta ner i andras korgar i mataffären. En sak som jag tycker är pinsam är när man handlar uppenbar mat. Typ gurka, tomat, färs, tacochips, tortillabröd, majs, avocado och tacosås.

Eller varför inte spagetti, färs, krossade tomater och en vitlök.

Jag vågar inte säga vad jag handlade för min pant (fick 80 spänn så fatta kassarnas storlekar). Halvfabrikat är det enda jag säger...

Av J Von Apa - 25 april 2010 13:34

Elis metod att väcka mig är mysig! Han hoppar ner på mig med en DUNS och hoppar fort bort från mig. Han använder helt enkelt min mage/ansikte som språngbräda. Typ en jävla trampolin och när han ändå är i farten så vore det ju synd att inte använda sin lilla klo lite. Tänk dig själv att du ligger och sover djupt och en 70 kilos katt magpumpar dig i sömnen... Nu ska jag fan ta mig i kragen och panta burkar och städa upp lite i min svinstia!

Av J Von Apa - 24 april 2010 14:27

Jag är verkligen bakis som en madda facker!

Gårdagen var fin! Jag var först hos Lotta och åt asgod gratäng. Annan kollega var också med. Sen drog jag till Marcus och drack upp mina öl. Jag & Setareh drog till Selma. Där var det halvkul. En jävla fittvakt jiddrade och så skulle jag snacka med honom tyckte en annan vakt. Asdålig stämning! Jag drog med Setareh till Palle och sen efterfest. Jag TROR att jag gjorde bort mig extremt mkt, men jag minns inte riktigt (hehe)

Nåväl, nu har jag lämnat min cykel i Flogsta med en Jesus christ man. Det var rätt svårt och jobbigt att pressa in cykeln i pappas bil.

Usch känns som att jag fortfarande är full. Får läsa igenom det här inlägget senare. Nu ska jag svulla!

Av J Von Apa - 23 april 2010 16:17

Ikväll blir det middag hos kollega och sen Selma. Mer info kommer...

Av J Von Apa - 23 april 2010 16:14

Emmi, tro aldrig på vad du läser om väder och vind. Vart har du hört att det skulle bli snö på Valborg? Det är säkerligen en skröna! Dom där veckoprognoserna är säkert inte 100%iga, menar, det blir ju fel prognoser från dag till dag. Jag tror på det när jag ser det!

Av J Von Apa - 22 april 2010 18:56

Guuud! Jag hade 80 pix så jag tänkte "Går och köper pizza & snus".

Jag går in på Sommaros fabulösa pizzeria och inhandlar en god pizzajävel. Gubben sa att den gick på 65 spänn! Vad hände med förtiokronorspizzorna? WTF! Det var för sent eftersom han fort kavlat ut pizzan och smetat på tomatsås. Jag tackade och inväntade. Jag hade ju EN snus kvar. Den får jag suga på hela dagen imorgon när jag jobbar tänkte jag. Väl hemma letade jag som besatt efter någon gammal dosa med några bortglömda stackars prillor och vad fann jag om inte en helt oöppnad dosa underbara Göteborgs rapé! Min morgondag är räddad! Jag älskar verkligen mig själv när jag hamstrar som en gammal gubbjävel!

Ovido - Quiz & Flashcards