vonapa

Alla inlägg under oktober 2009

Av J Von Apa - 13 oktober 2009 17:29

Ska man behöva be en vuxen människa att stoppa undan mobilen när man jobbar? Är inte det en självklarhet och gör det mig till en satmara om jag säger att nu får du plocka ner din telefon (?)

Av J Von Apa - 13 oktober 2009 13:44

Nu vill jag bara hem och åka till kratern och bli 50...

FU

Av J Von Apa - 13 oktober 2009 13:38

Några snöflingor såg jag allt idag. Ja nu är det råa skitvädret här och det är verkligen svinkallt! Jag har aldrig varit ett fan av äckliga långkalsonger (eller rått skitväder heller för den delen) men jag ska fan införskaffa mig ett par långkallingar tror jag!  Vinterjackan är iaf på och det är nog dax för mysse och vantar med. Jag bävar inför morgondagen när jag måste ut i svinkylan sex på morgonen.


Du säger: Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder

Jag säger: FU

Av J Von Apa - 12 oktober 2009 16:44

Idag är det en sån där jänm måndag. Alla ni som känner mig vet hur mycket jag hatar jämna måndagar! För er som inte vet kan jag förtälja att det är en sådan dag som jag slutar tidigt för att två timmar senare åka tbx till jobbet för tråkigt möte. Idag har vi dock rätt mycket på agendan som brandövning, planering av föräldrarmöte och listor och lappar som måste skrivas, men det är ändå tråkigt!

På min "håltimme" drog jag ner på stan och letade efter en kavaj, men hittade ingen snygg. Sen gick jag till Little Italy för att äta onyttig middag. Ett tecken på att stället du äter på inte håller den högsta klassen är när man i högtalarna kan höra radiomusik. Inte speciellt mysigt! Jag kan råda alla som exempelvis ska gå på romantisk date att hålla sig borta från Little Italy. Jag begriper bara inte varför jag ideligen återvänder dit! De har iof rätt juste broccoligratäng och ganska goda pizzor för billig penning och en helt ok salladsbuffé...

Av J Von Apa - 12 oktober 2009 07:50

"Man kan faktiskt fånga den i handen och släppa ut den genom fönstret, Du bor på bottenvåningen! Faktiskt!! Man ska aldrig döda ett djur!!!

av sofie idag kl 00:30"

Sofie!!! Du säger att man kan fånga den i handen och att man aldrig ska döda ett djur. Tänk på vad du säger...

1. Jag gjorde det i början. Av ngn anledning älskar dom att hänga hos mig. Kanske just pga att jag bor på bottenvåningen, men min granne högst upp har också problem med dom där spindlarna!

2. Har jag tur så upptäcker dom mig inte! om de gör det så hinner de SPRINGA asfort in i något litet hål som är omöjligt att nå dom ifrån (om man inte bryter upp hela garderoben med en kofot.)

3. Äter inte du kött? Tror att det är värre att äta en hamburgare än att döda en spindel, rent etiskt.


Av J Von Apa - 11 oktober 2009 22:08

Och där satt den satans jävla spindeln på väggen och softade! Jag, fort som en inoljad blixt pluggade i dammsugaren och sa rest in shit och nu har mänskligheten blivit en spindel fattigare! Jag kallar mig djurvän men när det gäller monstruösa ryggradslösa djur så har jag ingen som helst nåd! Speciellt inte när de har placerat sig själva precis över min kudde där jag ska sova!

Av J Von Apa - 11 oktober 2009 21:00

*sneglar mot garderoben*

Av J Von Apa - 11 oktober 2009 19:51

Idag kom mamma och plockade upp mig hemma. Hon och alla hennes barn skulle iväg och fotograferas (bilderna finns på FB). Meningen med detta var att vi skulle ta fina bilder av oss för att skicka till mormor. Det är en tradition i vår familj att ställas upp och fotograferas. Bilderna hängs sedan upp på väggen eller skickas som julkort. Rätt kul att kolla tbx på dom. Man var alltid smalare förr!


 


Ovido - Quiz & Flashcards