vonapa

Alla inlägg den 13 juni 2009

Av J Von Apa - 13 juni 2009 23:51

Mina grannar har flyttat! Jag tror inte att du förstår hur lycklig jag är!!!

Av J Von Apa - 13 juni 2009 20:27

Nu har jag legat och sovit på soffan hela eftermiddagen. Jag är rätt seg. Jag ska fortsätta kvälle på soffan tror jag. Häär kommer en gammal nostalgilåt som jag fått på hjärnan.

Av J Von Apa - 13 juni 2009 12:18

Lotta är en spirituell person som ägnar sig åt reiki och spirituella ting. Hon berättade att jag verkar vara spirituell och jag, fort som fan börjar spå i händer och känner mig fett spirituell och andlig! Hon pratade om något som kallas för indigo children och att både hon och jag verkar besitta den kraften!


"Indigo children is a concept developed by Nancy Anne Tappe describing children who are alleged to possess special traits or abilities. Beliefs about indigo children range from their being the next stage in human evolution, possessinf paranormal abilities such as telepathy, to the belief that they are simply more empathic and creative than their non-indigo peers. There is no science or studies that give credibility to the existence or traits of indigo children."


Jag håller KLART med om detta :D

Av J Von Apa - 13 juni 2009 11:50

Gårdagen blev än mer fabulös än jag kunde ha anat! Först hem och byta kläder för att sedan möta upp Lotta (sen som vanligt) på Vaksala torg. Vi begav oss till Deniz på förfest och det var riktigt nice! Lotta berättade om sin resa i Sydamerika. Om hur hon strövat runt i regnskogen och hängt med skumma människor och badat i vattenfall i Amazonas regnskog. Drakulina kom också till Deniz med sin kråsskjorta och sitt stora burriga hår!

Vi drog alla till Palermo sen och där var det en hel del människor som man inte träffar var dag.

"CS" träffade jag där och han  berättade att ******* **** är skum. De var bästa kompisar förut men de har tappat kontakten och umgås inte längre... CS hade inte ens hans mobilnummer kvar! Han berättade att ******* **** har isolerat sig totalt och att han samlar på naziprylar. FAN! Nu är det love-projektet släppt!


Marcus firade vi också av eftersom han fyllde år. Jag hängde verkligen med de bästa av bästa! Klockan blev stängning och vi letade efterfest då Dena ringer i telefonen. Hon kom farandes i en taxi 4 på morgonen från Väddö  där hon jobbat. Vi begav oss till henne, hon, jag, den galna chilenaren och ett gäng fjortisar ägde hennes korridor. Jag tycker verkligen synd om hennes grannar, de som är kvar!

Efterfesten var halal med youtube och folle och nu, asbakis och halvt förstörd... Pappa kommer snart med ett flak öl till mig, men det blir nog en lugn lördag!

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Har du ljugit i din blogg?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fläskbok


Ovido - Quiz & Flashcards