vonapa

Alla inlägg den 14 juni 2009

Av J Von Apa - 14 juni 2009 21:45

Grattis Betzy på födelsedagen!

Av J Von Apa - 14 juni 2009 21:29

Nu hemma efter en rätt slapp arbetsdag. Jag och en av de boende åkte till IKEA och jag passade på att handla en bordsduk, doftljus, ett fat samt diskborstar. Sen skulle vi äta på restaurangen där men de höll just på att stänga. Killen jag åkte med blev besviken men jag övertalade honom att äta på DAX istället och han gick med på det... Jag köpte en burgare och pommes som kommunen bjöd på! Sen tillbaks till korttids för att spöas i Fia och borsta tänder.


Ibland saknar jag att man kan åka iväg på saker och vara lite mer spontan på jobbet och skita i rutiner som skall följas till punkt och pricka, men man tackar ju inte nej till ett fast heltidsjobb. Nu är jag som sagt hemma och rätt dyngsur, men glad att arbetsdagen är avklarad och nytt pynt till hemmet plus en påse champinjoner på spisen!Dessutom fick jag ha mina klarröda gummistövlar på mig!

Av J Von Apa - 14 juni 2009 14:48

En av de boende på jobbet vill åka till IKEA och jag ska hänga med. Jag har inte varit på det nybyggda IKEA ännu och det kommer att bli nice, men jag har en känsla av att han kommer att gå direkt till lamporna och inte låta mig kolla på sånt jag gillar. Sen ska vi äta middag där också. Bussen går direkt till IKEA härifrån och det är skönt eftersom vädret suger. Nu ska jag fortsätta jobba dvs kolla på Roy & Rogers mack.

Av J Von Apa - 14 juni 2009 10:49

Jag har hört talas om dom där korvbollarna, men jag har aldrig sett hur de ser ut. Nu ÄNTLIGEN får jag se dom! Tack Viveka för att jag fick använda din bild!

Tråkigt att jag inte får smaka dom. Jag kanske ska göra ett undantag när det gäller korvbollarna...

Av J Von Apa - 14 juni 2009 10:19

Åh  vad skönt att jag får skjuts av pappa till Fiolen! Bra med en pappa som har körkort! Jag slipper gå i regnet och byta bussar och vänta in osv. Bara åka direkt dit! Dessutom får jag träffa lillbrollan också!

Av J Von Apa - 14 juni 2009 09:50

Jag vaknade av att det ösregnade ute. SUCK! Jag måste ta mig till Sunnersta för att jobba. Jag tycker iof om att jobba på Fiolen. Det är omväxlande och trevliga barn och vuxna. Jag tycker bara att det är jobbigt att det regnar då jag inte har någon regnjacka eller något paraply. Jag får köra pensisgrejen med påse på huvudet. Stövlar har jag iaf och jag ska fan ha dom på mig eftersom de nästan aldrig används. Dessutom är det jobbigt att sluta 21, komma hem för att sedan lägga sig... Vi lär iaf inte gå på någon promenad med kidsen!

Ovido - Quiz & Flashcards