vonapa

Alla inlägg under september 2009

Av J Von Apa - 5 september 2009 18:44

Jag vaknade av att klockan ringde och jag snoozade i tio minuter. Så förbaskat trött! Jag kom på att jag var tvungen att duscha och göra iordning en pastasallad till dagens utflykt! Pastan var redan kokt men allt annat fick jag fort fixa iordning och så åkte vi! Resan var sponsrad av kommunal. Jag blev bjuden av pappa och alla syskonen utom Sizzel var med. Väl i Furuvik tittade på stackars apor och andra djur. Vi fikade, åt glass och åkte massor av karuseller! Vikingaskeppet, spöktunneln och kaffekopparna. Ungarna hade askul och jag tyckte faktiskt att det var riktigt nice! Nu är jag hemma efter hysteriska busungar astrött. Jag får se om min vinare dricks upp med Lotta eller ej...

Av J Von Apa - 5 september 2009 00:03

Bra att man måste acceptera sina egna kommentarer man skriver här på bloggagratis. Bra, mycket bra! MYCKET JÄVLA, PUCKAT BRA!

Nu ska jag sova. Jag ska ju åka med halva Landstinget i busskaravan imorgon. Jag pratade med en kollega om att jag skulle till Furuvik och hon berättade att hon också skulle åka dit med sin familj. Vad är detta? Något jävla event? Den här kollegan jag talar om ser ut som en hamster och pratar i superrapid och verkar alltid supernervös och stressad. En sån där Flustretbrud på 30. Gift, färgar håret svart (med blond utväxt), lyssnar på dansband i smyg fast hon i själva verket vill framstå sig själv vare en tuff KENT-brud 

och hon Ä L S K A R att åka på Cinderella och supa sig dyngrak och sjunga karaoke. Usch vad elak jag är men här kan jag ventilera både stort och smått. 

Av J Von Apa - 4 september 2009 21:23

Han ringde aldrig igen. Jag hoppas att han kom på att han inte ville lura mig. Gud vilka skumma människor det finns!

Av J Von Apa - 4 september 2009 18:21

Jag fick ett skumt telefonsamtal idag. Det var från min mors gamla flamma från tidigt 90-tal som ringde. han undrade om jag minns honom och jag svarade ja. Sen snackade han om att han startat ett företag... jag anade ugglor i mossen då en annan av min mors bekanta från 80-talet ringde mig och mina systrar för några år sen och ville att vi skulle jobba för något pyramidskit. Jag sa sanningsenligt som det var, att jag jobbade och bad honom återkomma. Om vi säger så här; jag kommer inte att svara på okända nummer de närmaste dagarna.

Av J Von Apa - 4 september 2009 13:39

Jag har verkligen inget kul att skriva om. Nyhetstorka, tråkig vardag och inga speciella planer inför kvällen. Jo jag ska vika tvätt och laga middag. Imorgon ska jag iaf göra något kul! Jag och syskon + deras barn samt pappa plus massor av folk från Landstinget ska åka med 15 bussar i samlad karavan till Eskilstuna zoo. Kolla på instängda apor och andra djur.

Vi ska åka karusell och äta karamell och fröjdas hela dagen uti FuuuuRuuuviiiik! Finns det någon som vill hitta på någonting imorgon kväll så går det att slå mig en pling (eller på käften)

Av J Von Apa - 3 september 2009 22:18


FOUR JOBS YOU'VE HAD IN YOUR LIFE
1. Vårdbiträde
2. Telemarketing-tönt
3. Boendeassistent
4. Barnskötare

FOUR MOVIES YOU COULD WATCH OVER AND OVER
1. Gummo
2. Nikita
3. Todo sobre tú madre
4. Jackie Brown

FOUR CITIES YOU'VE LIVED IN:
1. Uppsala
2. Malmö
3. -
4. -

FOUR TV SHOWS YOU LOVE TO WATCH
1. Project runway
2. Veteran-TV
3. Family guy
4. Rent hus (om jag inte äter samtidigt)

FOUR PLACES YOU'VE BEEN ON VACATION:
1. Köpenhamn
2. London
3. Göteborg
4. España

FOUR WEBSITES YOU VISIT DAILY:
1. Facebook.com
2. Bloggagratis.se
3. Yahoo.se
4. Google.com

FOUR PLACES YOU'D RATHER BE RIGHT NOW:
1. España
2. I sängen
3. Andra sidan jord'n
4. Regnskogen

Av J Von Apa - 3 september 2009 18:54

Är det inte härligt när man tvättat sina kläder tillsammans med en papperslapp?

Av J Von Apa - 3 september 2009 13:07

"Modellen Lizzie Miller, 20, visar sin helt normala mage

Septembernumret av Glamour är redan slutsålt i flera av USA:s största städer. Anledningen finns på sidan 194. En normalbyggd modell."


Hurra för tidningen Glamour! Bra initiativ! 


http://www.aftonbladet.se/wendela/article5723200.ab

Ovido - Quiz & Flashcards