vonapa

Alla inlägg den 4 mars 2009

Av J Von Apa - 4 mars 2009 19:49

Brukar du lukta på strumporna innan du sätter på dom?Svara gärna. Du får vara anonym!(Jag gör det ALDRIG!) 

Av J Von Apa - 4 mars 2009 19:33

Dricker en GT och ska snart till Daniela på "förfest" för att sedan hitta på ngt kul. Usch om någon som jag jobbar med får nys om den här bloggen och lusläser varenda sida som jag har skrivit! Då är jag köttfärs, eller varför inte en halstrad råbiff?


Music quiz Pipes Of Scotland/Hotel Uppsala. kl 20.30 - 22.00 Musikfrågesport med trubadurer är vårt mål för kvällen... Som vanligt så kommer det mer information. Pussar & kramar!

Av J Von Apa - 4 mars 2009 16:17

För alla er som legat hemma sjuk har väll inte missat svt's matinéer vid 12-snåret. Idag visades varken filmer som Åsa-Nisse på jaktstigen, Alle man på post eller På kryss med Albertina. Nej nej nej! Idag visades Spirted away! Jag blev lite småchockad och bestämde mig genast för att se filmen, men jag somnade på soffan så jag hann bara se början och slutet. Värt!

Setareh ringde och väckte mig så här i ottan (notera tid) och sa att alla B-hytter var slut så vi får åka A-hytt... Inte någon fara för mig eftersom det bara blir 140 spänn extra och man får ett fönster samt chokladbit på köpet! Det kan vara värt den slanten för att känna den där lite extra lyxkänslan! Det är ju alltid trevligt med en fönsterglugg.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ägna mig åt att pyssla runt lite. Får se om jag hakar med någon ut. Lillördag känns som 100 år sedan, men jag får vänta med att vistas utanför min dörr tills skumningen fallit på.


Förresten... Sitter inte flickan på bildens näsa JÄVLIGT högt upp och är EXTREMT jävla liten och är inte ankjäveln så jävla gullig så att man vill mosa den mellan pizzapattarna? 

Av J Von Apa - 4 mars 2009 11:55

Nu har jag betalat in resan med Silja Galaxy och den persiska nyårsfesten ombord! Det kommer att bli lätt hysteriskt och jävligt kul! Kolla gärna in http://www.atish.se/

Asså dom där två "Kamran & Hooman" på sidan. Vad är de för snubbar? De ska uppträda. De kanske är persiska flickidoler?

Idag blir det lugnt. Jag ska försöka hålla mig borta från stan, även om jag skulle behöva springa lite ärenden. Lämna byxorna som var för små och handla föda. Jag har ingenting hemma. Typ pasta och ägg som får bli min lunch. Jag ska nog dammsuga också och fixa disken och sortera garderoben. Sånt jag älskar att göra!

Av J Von Apa - 4 mars 2009 10:07

Nu står det att prinsen och hans girlfriend har gjort slut. Behövdes det en förlovning för dom att göra det? De har det inte lätt i den där familjen. Dessutom har de ekonomiska problem då kungen måste tigga pengar av oss rika skattebetalare för att finansiera Vickan och Dannes bröllop.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4552078.ab 

Ovido - Quiz & Flashcards