vonapa

Alla inlägg den 12 maj 2009

Av J Von Apa - 12 maj 2009 23:00

Nu har jag kollat på delfinal av eurovision song contest. Jag röstade faktiskt på två bidrag (Armenien & Portugal) och båda gick naturligtvis vidare till finalen på lördag. På torsdag är nästa delfinal och då ska Norges bidrag framföras, det bidrag jag tror kommer att kamma hem hella vinsten!


En grej som störde mig var Rysslands bild av entertainment. En stor rysk här iförd militärklädsel sjöng på ett militäriskt sätt ryska folksånger med både ett stridsflygplan och en pansarvagn på scenen. Numret avslutades med att  T.A.T.U sjöng "They're not gonna get us" (?) Dessutom visades olika vinster som Ryssland hade kammat hem genom året som Miss Universum, något hockey-jippo m.m.Semifinalen var dock väldigt snygg och påkostad.


Nu ska jag sova ty jag ska stiga upp 05:45... U N N A


Av J Von Apa - 12 maj 2009 20:47

Skit i kommentatorn. Han suger, men att bara kolla på hans topplista över old-schoolspel gör så att man känner sig som ett barn igen!

Av J Von Apa - 12 maj 2009 20:22

Massor av spenat till middag! Man får så fina, gröna tänder då.

-_-

Av J Von Apa - 12 maj 2009 18:06

Fullt ös medvetslös!

Av J Von Apa - 12 maj 2009 13:39

Jag såg en dokumentär härom dagen om en tyska och hennes make som förföljde gamla nazistledare och andra nazister som varit skyldiga till mord på judar, socialister, homosexuella, romer m.fl under andra världskriget. Tyskan och hennes make åkte runt i hela världen och luskade fram dom som inte åkte fast. De som flydde från att  ställas inför rätta under Nürnbergrättegångarna. Att de som är ansvariga för flera miljoner människors död får ställas inför rätta 60 år efter deras dåd ser jag inte som något negativt! Keep on the hunt!


http://www.metro.se/se/article/tt/2009/05/12/usademjanjuk/


Av J Von Apa - 12 maj 2009 07:34

Tack för tips på present till Evelina. Jag kom just på att jag har massor av biocheckar skräpandes. Jag ska nog kunna kraffsa ihop ngt härligt! Jag var så fokuserad på singstar-skivor men jag får tänka utanför boxen som farfar alltid sa.

Ovido - Quiz & Flashcards