vonapa

Alla inlägg under januari 2009

Av J Von Apa - 27 januari 2009 07:29

Fan va' gött! JAg fick 4700 extra från kommunen, utöver min vanliga lön. Extra och extra. Jag HAR ju jobbat nyårsafton t.ex men det känns skönt! Nästa månad får jag inte lika mycket därifrån eftersom jag bara jobbat sex timmar denna månad :/ men jag får hoppas på att jag håller mig frisk och slipper karensdagar från skolan. ATT jag kollar saldot på banken det första jag gör när jag stiger upp. Jag är småbesatt av pengar! haha




Av J Von Apa - 26 januari 2009 19:07

Idag har jag varit på IKEA. Åkte med Elisabeth efter jobbet. Meningen var att jag skulle köpa en present till Linda, men jag handlade åt mig själv istället. En fin lampa, fast lamphelvetet var ju keff! Fick ta den gamla lampans sladd eftersom uttaget inte funkade. Det blev inte lika snyggt som jag tänkt mig men helt ok. Känns juste med ny lampa och matta i vardagsrummet och min lägenhet luktar som en hel samovar. Jag köpte nämligen doftljus som luktar vitt thé, ett durkslag, skärbrädor  och småkraffs inhandlades med.

Av J Von Apa - 25 januari 2009 14:53

Igår blev jag bjuden på middag hos Ania. När jag åkte till henne tog jag buss 6 som stannar vid stadshuset. Där kan man bara hoppa av och vänta in åttan som går till Ania. När bussen ska stanna så ser jag åttan redan stå inne. Det tar typ 50 år för busschauffören att öppna dörren! Jag springer och precis vid dörren till bussen så åker den jävla kukchauffören iväg! Fan vad sånt är drygt! Jag gick hem till Ania istället. En trevlig, iskall promenad... Pallade inte att stå i 30 minuter och vänta på nästa åtta.

Det var värt mödan. Maten var mumsigt! Det var bulgur med nån vegangryta som innehöll röda linser, potatis och annat jox. Goda tillbehör också som dom himmelska vitlöksbröden och såser! Vi drack vin ur biben och hade det asmysigt! Det var en avskedsfest för Jocke som drar till Korea idag.

Deniz, Leila och hennes kille, säcken och Anias inneboende Hanna var också där, plus alla katterna. (Bilden är av mig & Leila)

Ania plockade fram våra historier som vi skrev för hundra år sen. Det var askul att läsa om Tallkronan Berit, Fiddlie och dom andra.


Somnade på hennes soffa. Nu hemma. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Jag har just betalat alla räkningar som dras imorgon. Skönt att det är fixat!

Av J Von Apa - 24 januari 2009 14:20

Gick till kiosken och handlade snus, en påse godis, en påse ostbågar och en påse jordnötsringar! Ok det låter mycket, men det var små biopåsar och endast 1 hg smågodis. Oj! nu gjorde jag något skumt. Texten blev stor och röd :/

Ah det syns inte i blggen iaf...

Lördagen blir iaf lugn. Dator och tv. Äga soffan hamnar högst på listan!

Kollade i bilddagboken på min syrras bilder. Hon har varit i Italien och träffat sin PV. Jag har inte träffat honom ännu men han verkar snäll.


Länge sen jag lyssnade på chongalichios. Lyssna & njut!



Av J Von Apa - 24 januari 2009 12:09

Jag hann till Deniz igår. Jag var nästan först dessutom! Andy var där också. Vi drack öl och Jocke och Ania kom efter ett tag. Skönt att inte bara jag var sen. Deniz hade gjort veganmiddag som hon bjöd på och det var gott. Sen tog en cab till förfesten. Massor av body/EBM där och en otroligt söt hund som hette Cleo.

Alla hade svartfäragat hår, typ rakat på sidorna... En snubbe hade militärkläder på sig dvs camouflagebyxor och camouflagejacka. Vi (Jag, Deniz, Ania & Jocke) satt mest i vardagsrummet och snackade. Imorgon flyttar Jocke till Korea. Han ska vara där i 6 månader. Det var ngt ubyte med Uppsala universitet och Seols universitet tror jag. Vilken upplevelse! Han ska skaffa en blogg han med. Ja vi snackade en del om det där...

efter ett tag drog vi alla till Orange/DMZ. Jag blev på dåligt humör. För mkt öl! så jag drog och köpte kebab och åkte hem istället.


Jag vaknade på soffan med en halväten kebab och animalplanet på hög volym. Jag måste dessvärre till någon kiosk och handla snus också :( ORKA! jag kanske drar till Sandra. Jag har lånat en sladd av henne så det blir ett ypperligt tillfälle att återlämna den.

Av J Von Apa - 23 januari 2009 17:39

Jag gick 30 minuter tidigare från jobbet eftersom det var tomt på barn. Hoppas att jag inte glömde något viktigt eftersom jag hade så bråttom hem. Bjuden på middag hos Deniz (Ändå sitter jag och skriver)

Raka mig, foundation, turkdusch, platta håret och byta om! Det blir Deniz, sen förfest hos en body-polack och DMZ. Jag kanske hinner på 20 minuter, men då får jag fan lägga på ett kol.

Av J Von Apa - 23 januari 2009 07:34

ÄNTLIGEN FREDAG!


Lite osäker på hur kvällen kommer att arta sig. Antagligen urarta sig... En sak som gör mig förvånad är att man inte får svar på sms. Är det så att folk inte kollar sina mobiler eller inte har betalat sina telefonräkningar/fyllt på kontantkortet? Själv brukar jag svara så fort jag kan. Menar, ett dygn har gått sen jag skickade sms1. Nja inte riktigt ett dygn. Jag ger 4 timmar till! 


*Grr* 

Av J Von Apa - 22 januari 2009 16:35

Jobba & tvätta. En dag jag inte kommer att minnas om 50 år (om inget oförutsett händer) Typ att jag halkar i trappen ner till tvättstugan och bryter ryggen eller vinner en miljon...

Jag lyssnar på min MP3 på bussen. Ena hörluren glappar och det är fett irriterande. De låtar jag gillar mest i lurarna är Velvet underground/Nico "All tomorrows parties" & Lauryn Hills "Everything is everything".

Ovido - Quiz & Flashcards