vonapa

Alla inlägg under januari 2009

Av J Von Apa - 9 januari 2009 06:24

Satte på duschen så att det ska bli varmt vatten. Efter dusch, hämta tvätten som hänger nere i läskiga källaren på tork och sen joddla (jobba)

Jag har sagt ja till jobb imorgon, lördag också. Det är rätt soft på Fiolen som är mitt extrajobb. Sen fest om jag får pengar från chefen som hon är skyldig mig. Mer info om morgondagen kommer imorgon/söndag.


Jag drömde om Ania. Att hon, jag & Ponani var DJ's i nån lagerlokal. Hon körde ashård techno och Ponani körde smurfhits. Själv körde jag bara Beyoncé. Då fick inte jag vara med längra! Haha

http://se.youtube.com/watch?v=BVTyLqkez6A

Be safe!


Inne - kindpussar

Ute - "give me five"

Av J Von Apa - 8 januari 2009 18:25

"De halvt dolda." En serie i fyra delar skriven av Jonas Gardell. Jag kan verkligen rekommendera den!

Del 2 kommer ikväll 21:00 på kanal 1.

Har ni sett Gardell i programmet stjärnorna på slottet? Jag visste inte att han hade ett så stort behov av att hävda sig och bestämma. Han är rätt arogant mot de andra deltagarna. Ja en riktig biatch om jag får säga det själv, men han är en bra författare. Det är viktigast!

(Rätt så charmig är han också.)

Av J Von Apa - 8 januari 2009 07:03

God morgon!

Idag lär det bli "som vanligt" på jobbet, efter ledigheter. Under flera veckor så har barngruppen varit minimal. Så länge jag har jobbat så har vi aldrig haft en full barngrupp. Jo, kanske en eller två gånger. Det underlättar jobbet och man har mer tid för kidsen. Fatta att om det skulle vara en full barngrupp så är det tolv barn på två pedagoger... Nu snackar vi småbarn á la ett år gamla som ramlar i trappan, drar i hår och klöser i ansikte (för att inspektera), bajsar i blöjan och vissa förföljer mig som en skugga.

Annars är det ju jättegosigt! Helt olikt mina gamla autister och Downare jag hade på mitt förra jobb. Saknar dom men lite trött på skit'n. Klart jag tröttnar på mitt nuvarande jobb ibland, men för det mesta så är det bra! En fast heltid är ju rätt svårt att få idag, och för det mesta så har jag ett leende på läpparna.

Av J Von Apa - 7 januari 2009 16:35

SÅ! Nu hemkommen efter en dags planeringsdag. Dagen inleddes med hjärt & lungräddning, så nu vet jag hur man räddar liv på både vuxna och barn! Hehe. Under min utbildning så var metoderna helt olik det vi fick lära oss idag. 5 inblås, 30 hjärtkompressioner och sen 2 inblås, 30 kompressioner, 2 inblås 30 kompressioner osv. Det är det rätta så tro inget annat du har lärt dig! Vi fick öva på varandra och på dockor. Det var väldigt kul och intressant, men jag var inte så jäkla pigg så hälften har väll försvunnit :/

Eftermiddagen var mest seg, eftersom vi inte hade så mycket att planera... Vi skrev ut lappar, lite observationsarbete och dammade hyllor.

Nu hemma astrött! Jag får INTE lägga mig på soffan, för då somnar jag väll och vaknar vid 23. Jag får försöka hålla mig vaken.

Jag känner mig dessutom lite nojig eftersom det luktar rök! inte inne i lägenheten, men uta på gården. Det kanske är någon som bränner löv, för det luktar inte direkt brandrök, men det är mardrömmen att det ska brinna i min lägenhet!

Nu ska jag försöka hålla mig vaken till 22, sen ska jag zzz gott!



Angående min nya presbild, besök www.taaz.com för mer & rolig info! 

Av J Von Apa - 7 januari 2009 07:22

Fy fan för mina sömnproblem som uppstått! Jag vaknade 03:30 och somnade 06:45 (Klockan ringde 07:00.) Känns rätt kukigt just nu. Sprang dessutom runt alldeles nyss som en yr höna och letade efter min plånbok.

Duschade. Stod paralyserad där och tänkte typ: vadvadvadvadvadvadvadvadvadvadvadvadvadvadvadvadva
dvadvadvad!

Kändes som att jag ville stå där hela dagen, men det fick räcka med 10 minuter.

En sak jag gjorde igår var att jag kollade på americas next top model på kanal 3. Jag älskar det! Sen var jag tvungen att sitta framför youtube och kolla klart på alla avsnitt. Självklart spolade jag förbi alla tråkiga delar. Jag tittade mest på alla photosessions och utröstningsdelen. Det är ju redan avgjort vem som vinner, men i Sverige så visas nu avsnitt nr 1. För er som inte kan vänta, kommer här bilden av vinnaren!

Av J Von Apa - 6 januari 2009 15:31

Är du intresserad av att jobba med korvbollar? Gå isf in på denna länken!


http://www.newsdesk.se/pressroom/scan/pressrelease/view/scan-restaurang-storhushaall-lanserar-hot-dogs-korvboll-med-kebab-smak-201812


Annars? 

Somnade vid 5 på morgonen efter min lilla "powernap". Jag drömde om min förra chef Jennie, att hon inspekterade hela min lägenhet. Jag tyckte att det var rätt pinsamt! Speciellt kylskåpet och spisen.Om ni skulle se mitt kök... VÄRLDENS minsta skitkök! Bra läge på lgh, fint område med härlig trädgård, centralt men ändå nära naturen men ändå... VÄRLDENS minsta kök (jag har inte ns en ugn!) och fula plastmattor i hela lägenheten... 

Av J Von Apa - 6 januari 2009 02:40

Snart är klockan 03.00 och jag är verkligen inte trött. Det finns ingenting på tv och ingenting skojigt på nätet heller för den delen. Jag kanske borde lägga mig iaf...

Det verkade som att det var en bra idé att slumra till framför teven. Jag hämtade t.om ett täcke och en kudde. Sånt skit får jag bara göra när jag är ledig dagen efter! Annars blir det katastrof! Sist tog jag tre relaxin (dom funkade) men jag såg att datumet hade gått ut på dom... Knaprar jag för lite piller?


Kollade mitt saldo på Nordea... Jag får skylla mig själv, så mycket som jag festat, åkt runt med taxi och unnat mig takeaway och restaurangmat. Det blir nog att jag får öppna spargrisen med alla 50-öringar som jag fick i julklapp! haha. Jag har iaf mat & snus. 


Av J Von Apa - 5 januari 2009 13:34

Nyss hemkommen från jobbet. Tre barn och tre personal. Lagom! Dessutom ledig imorgon och planeringsdag på onsdag.

Igår låg jag mest i säng och glodde på film. Jag har rätt ont i nacken idag. Jag tror att det kan bero på att det är så jävla kallt i min lägenhet, trots att jag har brassat på elementen utav bara helvete! Det är säkert min hyresvärd som dragit ner värmen i hela huset. Han har nämnt att man inte ska ha så varmt eftersom det blir så dyrt då. WTF!

Dessutom är tvablån asdålig ikväll.

Det får nog bli "Eva Rydberg - 50 år på scenen" Det verkar bäst iaf... Jag kanske ska ta itu med disken. Dammsuga och torka rent... Det där med att börja träna får vänta... Man ska jinte träna när man är förkyld, vilket jag fortfarande känner mig. En gammal kollega till mig sa att man inte ska träna när man är skuk, för då kan man få hjärtinflammation! Det vill jag verkligen inte få!



Tog en liten (Vadå liten?) vilostund på soffan. Somnade vid 17 och vaknade nyss, klockad 22! Ja det är ju bara att drömma & glömma att man kommer att sova inatt! Tur att jag är ledig imorgon! 


Ovido - Quiz & Flashcards