vonapa

Alla inlägg under juli 2009

Av J Von Apa - 10 juli 2009 15:49

Nu funkar internet här hemma! TACK SANDRA!!!

Av J Von Apa - 10 juli 2009 11:03

IKEA med syster, hennes man, barn, syskon och baba idag. Saker jag ska handla är 1 täcke, taklampa, överdrag till pallar, glödlampor, en hylla till köket, tavlor m.m.Jag funderar på dessa tavlor, men har inte bestämt mig, men jag älskar den där av Klimt!


En sak jag tycker är lite lustigt är när folk skriver spydiga kommentarer och inte kan länka tll sin sida utan skriver bara ett förnamn. Låt mig såga dig med.


Av J Von Apa - 10 juli 2009 00:12

När jag kollar runt i gamla klasskompisars album så blir jag förvånad! Jag menar gamla klasskompisar från årskurs 1 som FORTFARANDE hänger ihop, fast nu som halvfeta white-trashs. Har man varit bästisar och bundis i 20 år så måste det fan vara så att man har hittat sin själsfrände eller så är det så att man inte har något liv. Jag kan svära på att de snurrar flaska och kör sanning eller kånka fast nu med xider istället för hallonsoda.

Av J Von Apa - 9 juli 2009 20:51

Jag vaknade upp med en snorig Dena bredvid mig i min säng. Jag var asbakis! Jag flög upp ur sängen och letade efter min telefon. Den hade dött och jag hade missat min avtalade tid med pappa som skulle köra mig till IKEA :( Som tur var så hade han försökt att ringa mig på både hem och mobiltelefonen utan svar och därför inte kommit! Tur o oturen.


Igår var vi iaf på "den flygande bokrullen" och de var faktiskt bra, men efter 1,5 timmar kände jag verkligen träsmaken i baken så vi drog under sista låten. Vi mötte upp Marcus och vi begav oss till Palermo och beställde in kannor. Vi träffade Linus, ett gammalt ungdomsspöke och Lotta var också där och många fler.  vi drog ihop borden och ownade lite lätt. Sen, full som en kastrull föreslog jag efterfest hos mig. Jag, Dena, Linus och hans tatuerade iddikompis hakade på och vi drack upp all champagnen och sen drog dom. Jag blev sur för att de gick och visade dom vänligt men bestämt ut...


Dagen har varit oerhört händelselös. Jag har ätit frukost med Dena, sen har jag sovit nästan hela dagen på soffan men sen ringde syster Sandra och frågade om jag ville komma över och det gjorde jag också (och här sitter jag nu). Hon har bjudit på pasta med broccolisås och god äppelpaj! Nu ska vi snart kolla på The village. Hon ska bara natta Emanuel och vi åker till IKEA imorgon istället. Imorgon kommer även mitt internet! Det kommer att bli nice! 

Av J Von Apa - 8 juli 2009 17:51

Tacokväll med rödvin hos syster/grannen och sen den flygande bokrullen på Parksnäckan. Mina inlägg blir få & korta iom internetlösheten, men det blir fler när nätet kommer... Sorry!

Av J Von Apa - 7 juli 2009 13:00

Fast han verkar inte speciellt glad. Han är nog bakis Arashstackarn. Jag gick in på Hertiginnans blogg och kollade på hennes klipp.

-SÄNK! var alltsom hördes från loftsängen...


Av J Von Apa - 7 juli 2009 12:46

Gårdagen blev rätt halal trots mina smärtor i nacken. Först begav jag och Dena oss ned mot Saluhallen. Hon hade en turkos klänning med paljetter, astight samt vita klackskor plus nätisar (på en måndagseftermiddag). På vägen till SH träffade vi Arash. Han sa att han hade mini-pride och att vi var välkomna. Oh vad härliga!!! Jag och D gick iaf till SH. Jag åt en god sallad + 3 storstark och hon åt något lik med bakpotatis, sen drog vi med taxi till mig, hämtade sprit och fortsatte till Arash. Det blev singstar, mima framför tuben och asmycket vin! Jag råkade somna där (här). Vi har myst och kelat lite men inget mer.

Av J Von Apa - 6 juli 2009 18:07

Jag har asont i min nacke. Smärtan när jag vrider på huvudet är så ohärlig! Jag smetade in smärtlindrande salva och la mig och vilade en stund. Just ja! min mobil hittade jag vid min dator! Så ovärt...

Nu ska jag kolla mitt saldo. Dena ville hitta på ngt dvs äta ute... We'll see... 

Ovido - Quiz & Flashcards