vonapa

Alla inlägg under juli 2009

Av J Von Apa - 17 juli 2009 12:50

Av J Von Apa - 17 juli 2009 02:12

Jag blev bjuden på "skogsfest" i stadsskogen. Jag bor bara ett stenkast därifrån så jag tyckte att istället för att sitta hemma och glo på Family guy så kunde jag dra till skogs och umgås med mina kära vänner. Det som var skog stämde... Jag gick igenom konstiga stigar och snår för att finna stället jag skulle till, men tillslut fann jag  det! Till min stora förtjusning fann jag Ania där <3 <3 <3 ! Det räddade verkligen "festen". Jag hade med mig några folle och vi satt där och snackade strunt, drack folkisar och njöt av skogen och sommarvämen framför en varm brasa. Fladdermöss flög över våra huvuden och det doftade verkligen skog och natur!

Follen tog slut och Jag, Ania & Säcken drog till min granne. Han bjöd på vin och så spelade han gamla vinylhits. Efter att A & S drog så gick jag hem. Skönt att för en gångs skull hamna på en "efterfest" som ligger 5 sekunder från min ytterdörr.

Av J Von Apa - 16 juli 2009 19:03

Raz var här och hämtade sin och Christines post. Jag fattar inte att han inte har adressändrat ännu, men det är alltid trevligt att ha honom här iof. Vi kollade på lite TV och drack kaffe, sen var det dax för honom att dra till tvättstugan. Dagarna är rätt slappa. Mina planer att åka någonstans gick i stöpet då flytten m.m kostade en del, men det blir iaf STHLM-pride! En hel vecka till löning. Man får leva spartanskt och göra billiga saker. Åka till sjön, träffa vänner och kanske åka någonstans med bil. Jag funderar på en visit till Madrid i vinter när jag är ledig nästa gång. Det går nog rätt fort...

Av J Von Apa - 16 juli 2009 12:15

Jag har väntat på brevet från Uppsala akademisa sjukhus ang ett besök hos ortoptisten (ögonmottagningen) och nu har jag fått det. Anledningen till inbjudan är att jag tidigare har varit där och ska nu få prata med någon slags specialist angående min skelning. Om jag ska få glasögon eller opereras! Usch vad hemskt! Jag är livrädd för operationer! Speciellt en operation i ögat! Tänk dig att någon skär i ditt öga med en skalpell!

Av J Von Apa - 15 juli 2009 23:51

Klagomål har framförts. Inga fler fester hos Jojo på länge! Usch & fy!

Av J Von Apa - 15 juli 2009 14:49

Togs ej många bilder...

Av J Von Apa - 15 juli 2009 14:32

http://www.snotr.com/video/2630 Kolla länken. Det kallar jag en tjatter-Fia   

Av J Von Apa - 15 juli 2009 14:09

Grillningen blev bra! God mat på spett, asgod potatissallad och fler än jag hade räknat med kom! Vi rökte vattenpipa med jordhubbssmak och tjattrade på. Det blev lite utav en fest och jag tänkte på stackars syster som skulle upp och jobba dagen efter så vi drog ner på stan. Jag vaknade iaf upp hemma hos Lisa asbakis! Gud så skönt att vara hemma nu, men fy för alla glas som måste diskas! Jag vill bara säga: TACK för papptallrikar!

Ovido - Quiz & Flashcards