vonapa

Alla inlägg under januari 2010

Av J Von Apa - 11 januari 2010 07:49

Jag är rädd för att den lugna perioden på jobbet nu är över...

Om en vecka har jag min första inskolning för terminen med hembesök och oroliga föräldrar. Vi går iaf mot ljusare tider men det kåänns dock som en evighet till sol och värme. Det första jag tänkte på när jag vaknade var stranden och det andra var att jag drömde att jag råkat äte ett halvt paket köttbullar...

Nu ska jag iväg och joddla skiten ur mig!

Av J Von Apa - 10 januari 2010 23:14

Vill du hålla koll på vad husdjuren gör när du inte är hemma så är den här prylen väldigt fiffig!

 

Av J Von Apa - 10 januari 2010 15:40

Igår var jag på tjejmiddag. Det var fan första gången jag varit på en sådan, även om jag har varit på middag med bara tjejer, men ingen uttalad TJEJMIDDAG.

Det var kul! Vi åt Fridas vitlöksdröm och så lekte vi lappleken.

Jag visste faktiskt inte att alla tjejer använder dildos! (jag som trodde att jag visste allt.) Dessutom vill alla tjejer vill ha en bögkompis (vilket jag redan visste...)


Tjejkvällen tog slut när spriten gjorde det och vi alla (utom Emilia, den suggan som däckade på soffan) drog ner på byn. Jag, Frida & hennes kompis drog till Palle. Där satt vi och ljög och drack bira.

Efterfest hos mig! Två snubbar hängde med men ingen magi utdelades. Jag & Frida slocknade i min säng och killarna drog hem. Allting gott, slutet gott!

     

Av J Von Apa - 10 januari 2010 03:18

Skriver man om SD åker statestiken upp---

Av J Von Apa - 9 januari 2010 18:14

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig mot tjejkväll med syrran och hennes kompisar... Jag kanske borde sminka mig och ha peruk på mig, men jag vill ju inte överglänsa hennes väninnor! Vi får se om det blir ngn utgång. Troligtvis, även om jag inte har några penningar.

Av J Von Apa - 9 januari 2010 15:40

Något som jag tycker skulle förbjudas är snygga heteros...

Av J Von Apa - 9 januari 2010 13:56

"Om vi inte aktar oss, äter främlingarna upp oss."

Ja alla vet ju att utlänningar äter svenskar! Svenskar är ju så smaskiga med en smak av gammalt näver och mossa! Om Sverigedemokraterna skulle få sin vilja igenom undrar jag om allt kulturellt som kommit utifrån den svenska gränsen borde avskaffas, som de vill med invandringen. Om SD skulle komma till makten så hoppas jag att de även avskaffar all utlänsk mat, textil (näver och skinn från SVENSKA djur går ju bra), musik, elektronik osv, osv. Vi skulle fan åka tbx till stenåldern med deras värderingar.


Eftersom vi inte vill vara som SD - utan räknar toleransen som en eftersträvansvärd svensk egenskap - kan de få stanna här om de håller sig inom demokratins gränser, inte hetsar mot folkgrupper eller döljer gamla nazister i sina led, skriver psykoanalytikern och författaren Tomas Böhm i en analys av SD:s partiprogram.


Jag är rädd för att det redan är försent. Mig har de iaf hetsat tillräckligt!

 


Av J Von Apa - 9 januari 2010 13:05

Gud vad jag hade det trevligt igår på Palle (eller inte.) Jag skulle önska att det fanns fler ställen att gå ut på här i Uppsala! Det var iof rätt trevligt på P. Många fina människor och intensiva diskussioner. Jag blev trött då jag nästan somnade på bion och sen på Palle då jag klev upp 5 igår morse! (Vilken syn.)

Idag blev det betydligt senare än så...Jag erbjöd efterfest men kidsen ville festa vidare. Jag lackade och drog hem och ljög om knull. Allt för att göra alla aviz.

Ikväll - tjejmiddag.


Dennis i Emmis jacka

Stirr

 

Asta

 

Min gigantiska soffa. Ful porslinskatt som jag fick av mormor...

  ...   Mattias   Köttfärs & ganska snygg påg   KöttfärsDennis & Vonapa

 


Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Har du ljugit i din blogg?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fläskbok


Ovido - Quiz & Flashcards