vonapa

Alla inlägg under januari 2010

Av J Von Apa - 15 januari 2010 14:31

Ikväll blir det öla av! Hemma en sväng och lyssnar på mother fucking Bo Kaspers jävla skitorkester, fast det finns EN låt som är ok (det är den jag lyssnar på) och det är den med Lisa Ekdahl. Hon är bra - Bosse suger!

Nu sitter jag iaf här och ska snart hoppa in i duschen, invänta Emmi och eventuellt ta en bira me'na. jag fortsätter dessutom mitt spionarbete med den där snubben jag är tänd på, men det går sådär. Jag är nog inte villig att få reda på för mycket om det nu skulle finnas några hemska detaljer. Om han inte skulle vara intresserad så skulle han nog inte skriva/kommentera mina logginlägg på FB (vilket han gör) eller så playar han lite me mig eller bara vilja ha mig som vän (wich sux). Han vet nog hur jag känner efter mitt vredesutbrott på Disa sist vi såga. Han hörde ju allt!

Ett tips till alla er som har någon som spanar in dig fast du inte vill ngt: svara aldrig på sms/telefonsamtal, tacka nej till alla inbjudningar och håll en låg profil. Det har iaf inte han gjort så jag förutsätter att han vill ha mig!


Jag är en sucker! Antingen är alla fula och ointressanta eller så är det mitt livs stora kärlek jag mött! Som tur är blir jag sällan kär...

Av J Von Apa - 15 januari 2010 14:24

AGOSIGOSIGOOOS!

Gud vilken pluttig och söt liten man! Han är 73 cm lång och dessutom har han ett gulligt namn; He Pingping.

Jag skulle vilja ha honom här hemma i en liten ask. Han skulle göra roliga konster som att jonglera med ärtor, springa runt i ett hamsterhjul eller rida runt på en katt!

 

Av J Von Apa - 14 januari 2010 19:23

 

Av J Von Apa - 14 januari 2010 18:30

Jag har börjat smida semesterplaner inför sommaren. Jag är fett sugen på att besöka Split i Kroatien och även åka till ön Brač där min farfars far föddes. Ön ska tydligen vara mycket vacker och ett semesterparadis i det Adriatiska havet! Pappa kom på den geniala idén att vi skulle bila ner   

Syster Emilia var på. Vi får helt enkelt se hur det blir för det är ju ett tag kvar till Juli, men jag är fett sugen!

Jag har redan gjort en resväg om jag får bestämma!

Uppsala-Köpenhamn-Berlin-Prag-Budapest-Split

Hemresan lär bli mindre halal, men bruna, fina och förhoppningsvis mysiga minnen kommer det att bli!

Någon mer som är på?

 

Av J Von Apa - 14 januari 2010 17:10

Fan, jag får aldrig storskovan på Pet society! Jag börjar lacka!

Imorgon är det iaf min stjärndag! Jag slutar 13.30 och då ska jag åka hem och piffa till mig och sedan möta Betzy på stan där vi ska inhandla alk och förfesta hos henne. Sedan blir det 80-tal på Rio. Jag hoppas för Guds skull att musiken där imorgon är bra och inte de klassiska låtarna med Sabrina, Falco & Eurythmics spelas... Eller lite Eurythmics får gärna spelas men annat bra också!

Av J Von Apa - 14 januari 2010 07:00

Till: Chefen
Sms: Vilken jävla fylla i går. Fick precis en bild av en polare där jag står i kallingar i Linneas trapp. Vad fan kan jag ha gjort mer. Ångest så jag dör nu....
Svar: Jag tycker att du ska växa upp nu. Har du problem med alkohol?

Förklaring: Skickade ett bakismess till min chef som skulle till polaren.


Jag har nog hittat min favoritsida!

Av J Von Apa - 13 januari 2010 22:13

Fann en bild av mitt span i en MYCKET opassande pose med en annan. Ogillar't fett! Man får hoppas att det är oskyldigt och endast platoniskt... detta får bli ett fall för detektiv Vonapa!


Bild finns på begäran. Vill inte lägga upp här IFALL någon känner någon som känner någon som känner honom...

Av J Von Apa - 13 januari 2010 19:23

Då & då kommer det konstiga ljud från väggen/elementet eller så är det från datorn eller skrivbordet. Det är ett irriterande knäppande ljud som upprepas varannan sekund. Efter ett tag slutar det att låta, men det fortsätter snart igen. Jag tycker att det är asjobbigt! Speciellt då jag ska sova. Jag är av den sorten att jag vill ha det knäpptyst & kolsvart när jag ska sova. Jag lägger alltid en kudde över huvudet för att förhindra ljus och ljud då jag blir oerhört störd utav det när det vankas sömngång. Jag kanske ska börja köra ögonmask & öronproppar när jag ska lägga mig...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Har du ljugit i din blogg?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fläskbok


Ovido - Quiz & Flashcards