vonapa

Alla inlägg under december 2009

Av J Von Apa - 4 december 2009 05:55

  Åh Fredag 

Samtalet till pappa gav utdelning så helgen är räddad! Ikväll blir det Moira & Elisabeth. Lotta hade middagsbjudning också. Så är det Selma på kvällen också. Dessutom är jag bjuden till Sthlm på öppningen av Magicbar!

Alla dessa saker vill jag ägna mig åt, men jag är lite småkrasslig och småfattig så jag får prioritera mina val. Näsbölden börjar lägga sig vilket känns passande då det är bögi bögi ikväll, fast jag har fått rätt taskig hy efter förra helgens partande med cigg, booze och sena nätter. Nåväl, nu ska jag ner i kolsvarta tvättstugan, åka till jobbet (missa bussen) och längta till helg!

Av J Von Apa - 3 december 2009 19:12

Jag känner inte EN enda heterosexuell man som inte skulla banga på att ha sex med en annan man. Alla heterosexuella män har haft sexfantasier om någon utav samma kön fast de kanske inte har vågat leva ut sina hemliga fantasier och absolut inte vågat erkänna det! För de mer inbitna och hjärntvättade "Heterosarna" krävs det vissa hjälpmedel som smink, löshår och pumps + en bira (det fungerar alltid)... Jag menar det, A L L T I D ! ! !



Jag själv (som gay) har dragat på både gayställen och heteroställen. På gayställen blir det för det mesta mycket mingel och skratt bland öppensinnade människor.

På heteroställen blir man alltid uppvaktad. Man behöver inte betala för något och man är omsvärmad av snygga karlar hela tiden. (också det A L L T I D !)

Det är bara att välja och vraka och i slutänden får de alltid kalla handen och jag åker alltid skrattande därifrån och alltid sitter de kvar där med gråten i halsen för att de inte fick suga kuk.

Så alla brudar som inte visste det, så är det!

Till killarna: Förlåt för att jag avslöjade er stora hemlighet!  

 

Av J Von Apa - 3 december 2009 19:08

Av J Von Apa - 3 december 2009 18:08

Har du spotify? Skicka isf en länk där du skickar en playlist.

2000-talets svar på det gamla hederliga blandbandet!



 

Av J Von Apa - 3 december 2009 17:08

Nu; tvätt, städ och diskbestyr! Jag får ju fint besök från Suomi imorgon! Det är ingen mindre än allas vår Moira "Koira". Vi ska göra en musikvideo av vår magnefika låt "Salatimix" och om vi fixar det så lägger jag naturligtvis upp den här!

Dessutom får jag träffa en annan favoritperson, nämligen Betsy! Imorgon kommer det att bli en fin dag! Jag hoppas att jag kommer in på Selma imorgon. Någon sa att jag inte var välkommen där, men jag har besökt Orange efter de där ryktena. Vi får helt enkelt se! Jag ska iaf inte gå med min blonda peruk som jag hade på den klubben sist! Jag hoppas att det är en långhårig & blond snubbe som inte får komma in! Annars får det bli något annat hak...

Nu ska disken tas omhand och maten skall lagas!

Av J Von Apa - 3 december 2009 13:24

Vågar man ringa papi och fråga om pengar?

Av J Von Apa - 3 december 2009 06:59

Och där drog jag till arbetet *SWICH*

  

Av J Von Apa - 2 december 2009 21:44

Jag känner mig rätt lättretlig. Spionerar på FB och följer olika konversationer och äcklas! Blir oerhört sugen på att rensa bland vänistan (vilket jag gör då & då.) Man kanske borde ta bort de personer man aldrig talar med och de man äcklas utav? Jag ska verkligen börja tänka mer positivt än vad jag redan gör.

Tre saker som gjorde mig hemskt glad idag:



  1. *Min Nordpolsexpeditions outfit 
  2. *Betapet med Sandra
  3. *Att jag har fått Spotify av Birta (Jag har fallit för grupptrycket.)


Dessa små ting gör mig glad igen! Ett tips när du känner dig blå och trött är att le! Det låter kanske dumt men du lurar kroppen och man känner sig lite gladare!

  

Ovido - Quiz & Flashcards